JapanForum.com

JapanForum.com (http://www.japanforum.com/forum/)
-   Japan Travel Advice (http://www.japanforum.com/forum/japan-travel-advice/)
-   -   If you were to visit Japan, would you go to McDonald's? (http://www.japanforum.com/forum/japan-travel-advice/18983-if-you-were-visit-japan-would-you-go-mcdonalds.html)

Shanis 09-10-2008 04:42 PM

Quote:

Originally Posted by JohnThomas2 (Post 581009)

JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHlTHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE / JAPAN IS A RACIST SHITHOLE /

god damn shut up

Oren 09-10-2008 04:57 PM

How very American. Instead of visiting Japan and immersing yourself in the culture, someone will actually eat McDonald's while there.
*sighs*

ThirdSight 09-10-2008 05:04 PM

I'd do it, at least once, just for the experience of it. And to see if it's just as bad as the American McDonald's over here.

allie2590 09-10-2008 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by Shanis (Post 581023)
god damn shut up

You know you made it worse by quoting it, right?

NickVelvet 09-10-2008 05:18 PM

I dont eat at McDonalds as it is, but I may try it just to see if there is a difference. I had the oportunity to eat at one when I was in Tahiti, but I stayed away from it. I was more interested in the Tahitian culture and food.

Now my gf on the other hand, who is from the Philippines loves "McDo". She did go to one with her friends during her last visit here. Im guessing when she makes her final move here I may have to break down and go more than once a year.

allie2590 09-10-2008 05:25 PM

Quote:

Originally Posted by Oren (Post 581042)
How very American. Instead of visiting Japan and immersing yourself in the culture, someone will actually eat McDonald's while there.
*sighs*

What's wrong with visiting it once? You can still go to traditional Japanese restuarants after. It's not like we all just want to go to Japan to eat McDonalds.

ThirdSight 09-10-2008 06:38 PM

Quote:

Originally Posted by allie2590 (Post 581057)
What's wrong with visiting it once? You can still go to traditional Japanese restuarants after. It's not like we all just want to go to Japan to eat McDonalds.

Speak for yourself buddy. I'm spending over $1000 for a trip to Japan for a week to eat nothing but Japanese Big Macs.

[/sarcasm]

Ramones1976 09-10-2008 07:09 PM

Quote:

Originally Posted by MMM (Post 580612)
I am just curious if people that want to or have visited Japan on a trip ever went to McDonald's?

No haha, I'm not going halfway around the world just to eat a bigmac XD
My Japanese teacher said it tastes just the same there as it does here, and if you go to Japan please eat some traditional food and try to eat McDonalds just once to get it out of your system.
I don't like fast food anyhow, once every few months is enough.
Japanese, Chinese and Thai foods are much better by my taste :D

Aota 09-10-2008 09:15 PM

I've always wanted to try the shrimp burger thing I saw on their McDonald's homepage.

((It was for a Business Computer Integrated Systems, BCIS, class assignment))

allie2590 09-10-2008 10:23 PM

Quote:

Originally Posted by Ramones1976 (Post 581149)
No haha, I'm not going halfway around the world just to eat a bigmac XD

Who would? It's just something you do when you get there.


All times are GMT. The time now is 03:35 AM.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.0.0 RC6